Batenburg Industriële Elektronica produceert IoT development board Marvin

 

RDM Markerspace heeft ons benaderd om mee te werken aan de ontwikkeling van een Internet of Things (IoT) development board genaamd Marvin. Een vernuftig stukje techniek waarmee onwikkelaars, bedrijven, scholieren en consumenten kunnen experimenteren met het maken van een IoT-applicatie. Door de combinatie van Arduino sensoren en het slimme LoRa netwerk kunt u nu eenvoudig uw eigen slimme netwerkapplicatie creëren.

Marvin is gebaseerd op het opensource Arduino platform, wat betekend dat je een groot scala aan mogelijkheden hebt om mee te testen en een grote community hebt om op terug te vallen. Marvin werkt vrij simpel: je hangt het board aan je computer; plaatst de juiste Arduino sensoren erop; je programmeert het board; je laat hem op met een powerbank en je kan in het veld aan de slag.

Marvin

Marvin

Het board is voor iedereen toegankelijk, zowel voor consumenten als bedrijven. Je hoeft dus geen programmeur te zijn om met Marvin te kunnen werken. Onze partner RDM heeft samen met IBM een platform ontwikkeld waar alle informatie staat zodat u direct thuis of op het kantoor met Marvin aan de slag kan. Dit zorgt ervoor dat Marvin voor iedereen met een IoT idee zijn plannen kan realiseren.

Kickstarter project

Op donderdag 3 november 2016 is het product gelanceerd op Kickstarter. Kickstarter is een website waar mensen hun ideeën kunnen pitchen om vervolgens via crowdsourcing genoeg geld op te halen om het idee ook te realiseren. Wij waren bij deze lancering omdat wij een groot aandeel hebben gehad aan het ontwikkelen van het board. Denk hierbij aan het meedenken over: de componentkeuze; het productie gereed maken; het retail gereed maken; keuze voor instatie CE keurmerk; het bewaken van de verkrijgbaarheid van de componenten. Echter, de belangrijkste verantwoording die wij als partner hebben is de productie. Wij zorgen ervoor dat het board zonder problemen op voorraad is en kwalitatief geproduceerd is.

Meer weten? Bekijk het filmpje hieronder!

Sitemap