Oplaadterrein elektrische taxis schiphol

Clean Energy

Batenburg Energietechniek heeft voor de taxi’s die actief zijn om en rond Schiphol een energievoorziening geleverd die gebruikt wordt voor het laden van de elektrische auto’s. Er zijn meerdere laadpunten geplaatst waar in korte tijd de taxi’s weer opgeladen kunnen worden.

Betreedbaar transformatorstation

De voorziening bestaat uit een betreedbaar transformatorstation bestaande uit 3 compartimenten. Eén compartiment voor een middenspanningsinstallatie, één voor de transformator en één voor de laagspanningsverdeler. Deze laagspanningsverdeler voedt op zijn beurt weer de charger die buiten staan voor het opladen van de taxi’s. Alle compartimenten zijn gescheiden van elkaar door een interne muur en alleen via de deuren bereikbaar. Onder het station is een kelder geplaats waar de midden en laagspanningskabel ingevoerd wordt.

Onze taak

De gehele levering en plaatsing van het station is uitgevoerd door Batenburg Energietechniek. De transformator, welke in dit geval geleverd is door de klant, is door Batenburg aangesloten aan de laagspanningsverdeler.

Sitemap