Batenburg Beenen als afstudeerbedrijf

Het is steeds moeilijker personeel te vinden voor de techniek, problemen waar vele bedrijven in onze sector tegenaan lopen. Door zelf te investeren in het opleiden van de jeugd dragen wij een steentje bij in de opleiding van onze toekomstige medewerkers. Met z’n allen de schouders eronder, de passie overdragen aan de nieuwe generatie!

Lees hieronder wat onze stagiaires zelf zeggen over een stage bij Batenburg Beenen: 

Wouter Willering

Waarom heb ik gekozen voor Batenburg Beenen en wat ik doe:

De belangrijkste beweegreden waarom ik voor Batenburg Beenen heb gekozen is dat het bedrijf aansluit bij mijn interesse voor industry 4.0. Batenburg Beenen heeft namelijk een grote rol in het automatiseren van bedrijven. De opdracht die ik uitvoer is een modulaire tooltop ontwerpen voor de AMR LD-90, deze opdracht sluit ook weer goed aan bij mijn interesse.

 

Bram van der Leest

Ik heb Batenburg Beenen gevonden door mijn school Windesheim die, door veel succesvolle stagés, recommandaties gaf aan het bedrijf.

Hierdoor ben ik in contact geraakt met Batenburg Beenen en hebben me, na een interview, afstudeer opdrachten aangeboden die perfect bij mijn studie aansloten.

 

Rutger Selles

‘Ik heb voor Batenburg Beenen gekozen omdat ze een leuke en uitdagende afstudeeropdracht aanboden. Het bedrijf staat open voor de input van student en iedereen staat klaar om je verder te helpen.’

 

Shaniya Raghoebar

1e stage (2021)

  • Fijne gesprekken met Karst & Thom vooraf de stage
  • Uitdagende opdracht waarbij ik zelf nog de mogelijkheid had om de opdracht aan te passen

 

2e stage (2022)

  • Fijne werkomgeving en leuke collega’s/studenten
  • Veel vertrouwen in studenten

Harry Bouma

Ik heb voor een stage bij beenen gekozen omdat Industriële automatisering mij erg interesseert.
En ik ben erg nieuwsgierig naar de soorten technieken die toegepast worden in de verschillende sectoren.

Sitemap