Automation

Elke dag richten wij ons op het slimmer, efficiënter, veiliger en duurzamer maken van de productie, teelt en vastgoedexploitatie van onze klanten. Dat doen wij door slimmere producten te leveren, te installeren en door hoogwaardige software te ontwerpen om processen en systemen te besturen. Denk daarbij aan digital twins, predictive maintenance en augmented en virtual reality-oplossingen.

In nauwe samenwerking met opdrachtgevers, partners, universiteiten, hogescholen en researchinstellingen maken wij de nieuwste technologieën praktisch toepasbaar.Onze focusgebieden:

Hoe wij optimaliseren door te automatiseren

Waterzuivering
We zijn betrokken bij de automatisering van veel processen binnen de watercyclus en infrastructuur. Wij leveren besturingsinstallaties ten behoeve van de watertechnologie zoals winning en distributie van drinkwater, het zuiveren van riool- en afvalwater en het beheer van het oppervlaktewater.
Data driven growing
Wij werken nauw samen met onze klanten, partners en universiteiten aan duurzame tuinbouwoplossingen die een meerwaarde leveren aan de wereldwijde tuinbouw.
Data intelligence
Met data intelligence voor procesautomatisering en procesinformatisering genereren we data automatisch en real time, om zo direct in te zetten voor concrete oplossingen en automatische aanpassingen. Lees meer
Robotics & Vision
Productieprocessen die langzaam en stroef verlopen hebben invloed op massaproductie en levertijden. Daarnaast kosten specifieke en gepersonaliseerde producten meer tijd om te produceren; tijd die er niet altijd is. Daarom zetten wij robotics & vision in zodat deze processen slimmer, sneller en efficiënter verlopen. Lees meer
Simulatie & Digital twin
Met het maken van digitale replica’s testen en creëren we zorgvuldig complete processen en systemen. Hierdoor worden de veiligheid en slagingskans een stuk groter. Lees meer
Automatiseren
Wij optimaliseren door te automatiseren. Dat doen we met diepe kennis en expertise van operationele continuïteit en beveiligde industriële processen. Van ontwerp, ontwikkeling en implementatie, tot installatie en onderhoud. Lees meer
Industrial Cybersecurtiy
In het huidige tijdperk van digitalisering in de industrie, speelt industrial cybersecurity een steeds belangrijkere rol. Industriële automatiseringssystemen zijn steeds vaker het doelwit van digitale aanvallen.
Lees meer

Duurzaam, innovatief en toekomstbestendig  

Als systeemintegrator leveren we klant specifieke oplossingen op maat. Wij hebben kennis van productieprocessen, algoritmes, besturingen en IT & Operational Technology, en helpen met het ontwerpen en implementeren van onze oplossingen voor procesautomatisering en procesinformatisering.

Nieuws en Projecten

Sitemap