Magion is al meer dan 30 jaar actief in de procesindustrie. We zijn als geen ander in staat om onze klanten te begeleiden met een ​optimaal, veilig en duurzaam productieproces.

Bij onze aanpak ligt de nadruk op een gelijkwaardig partnership met meerjarige samenwerking. De synergie die hieruit voorkomt levert legio voordelen op: betere voorcalculaties en risico-inventarisaties, kortere doorlooptijden, kostenbesparingen en niet onbelangrijk: meer werkplezier voor alle betrokkenen!

De integratie tussen IT en OT wordt van steeds groter belang voor de productie in de toekomst, maar brengt complexe uitdagingen met zich mee. Een kritische succesfactor in onze projecten is de combinatie van mens en techniek. Magion werkt in projectteams met OT experts die de combinatie van IT en OT vereisten begrijpen. Op die manier kunnen we onze klanten goed begeleiden.

Magion werkt op diverse projecten die deze uitdagingen terugbrengen naar haalbare stappen en doelen die resultaat opleveren. Onze ervaring is dan dat als grote IT/OT projecten die veel geld en tijd kosten, worden opgesplitst in kleinere innovatieve projecten, de doorlooptijd en kosten worden gereduceerd.

Meer informatie?

Onze markten

Sitemap