Batenburg Energietechniek behaalt hoogste niveau CO2-prestatieladder

Batenburg Energietechniek heeft in augustus 2020 officieel het CO2-prestatieladder, niveau 5 behaald, het hoogste niveau op de CO2-prestatieladder. De CO2-prestatieladder helpt ons inzicht te geven in onze CO2-emissies. Op basis van deze inzichten zijn we in staat maatregelen te nemen om CO2-uitstoot te reduceren in de energieketen.

Wij hebben een ketenanalyse uitgevoerd waarbij is gekeken naar netanalyse en advies om de prestaties van het netwerk te verbeteren. Ook hebben wij gekeken naar het advies over het gebruik van componenten en systemen die het netwerk efficiënter maken.

Denk bij dit advies aan het optimaliseren van de power quality, het adviseren van klanten over het gebruik van duurzame componenten en systemen. We willen onze componenten en systemen duurzaam inkopen. Hiervoor gaan we samen met onze fabrikant kijken naar productieprocessen en onze fabrikanten stimuleren deze processen te verduurzamen.

Onze werknemers maken het verschil met hun kennis over energietechnische componenten en systemen. Wij gaan deze kennis inzetten om CO2-reductie op innovatieve wijze te bevorderen. Wil je meer weten over hoe wij onze CO2-uitstoot gaan reduceren? Lees dan onze ketenanalyse hier.

Wij hebben het CO2-prestatieladder certificaat, niveau 5 overhandigd gekregen van DEKRA.

Sitemap