Over ons

We are on our way to a brighter tomorrow. Als technologiebedrijf met circa 1.300 collega’s werken we bij Batenburg Techniek aan een duurzame toekomst. Dat doen we door bestaande technologie te verbeteren, nieuwe technologie mogelijk te maken en in te zetten op Automation en Electrification. Binnen Batenburg Techniek wenden we engineering en innovatie aan om positieve impact te realiseren. Dat is voor ons Smarter focus. Brighter tomorrow. We werken vanuit vijf divisies:

Batenburg Industrial Automation

Door industriële processen te optimaliseren en te elektrificeren helpen we klanten vooruit. Dat doen we met kennis en expertise over operationele continuïteit en beveiligde industriële processen. Van ontwerp, ontwikkeling en implementatie, tot installatie en onderhoud.
Dankzij onze domeinkennis weten we waar het beter kan én moet. In sectoren als de industrie en water & infra maken we processen efficiënter, veiliger en bovenal duurzamer. Zo ontwikkelen we samen met onze klanten nieuwe operationele technologie.

Lees meer

 

Batenburg Horticulture

Door vooruitstrevende technologie en data intelligence effectief in te zetten, helpen we telers wereldwijd met geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor een duurzame voedselproductie.

Lees meer


Batenburg Industriële Componenten

Met een focus op het bedenken en verder ontwikkelen van slimme apparaten en oplossingen helpt Batenburg Industriële Componenten klanten in de maakindustrie. Binnen ons Center of Expertise brengen we engineering, productontwikkeling en logistieke ondersteuning bij elkaar en jagen zo vernieuwing aan.

Lees meer


Batenburg Energietechniek

Energietechnische oplossingen vormen al meer dan honderd jaar onze basis. Van energieopwekking en opslag tot lokale netaansluiting. Met Batenburg Energietechniek leveren en ontwikkelen we componenten en systemen die worden toegepast in het elektriciteitsdistributienetwerk. Technische innovaties ontwikkelen en implementeren we samen met onze klanten. Deze innovaties worden zo een nieuwe standaard. We leveren deze oplossingen aan energienetwerkbedrijven en opdrachtgevers in de markten Solar, E-mobility en E-infrastructuur.

Lees meer

 

Batenburg Installatietechniek

Duurzaam vastgoed en een duurzame energievoorziening zijn de spil waar het om draait bij veel van onze klanten. Met onze oplossingen voor elektrificatie helpen we hen om daarbij de volgende stap te zetten. Het gaat dan bijvoorbeeld om energievoorziening met decentrale opwekking, batterijopslag, waterstof, elektrisch vervoer en energiemanagementsystemen. Op het gebied van beveiligingssystemen en cameratechniek staan we met Batenburg Vision ISP voor klanten klaar.

Lees meer

 

 

 

Lees meer over ons

Kerncijfers

Maatschappelijk betrokken

Onze mensen

Historie

Sitemap