Non-electric doorvoeringen van Hauff

Kabels, buizen en huisinvoeren op de juiste manier van doorvoeren is een bekende uitdaging in bouwprojecten, met de innovatieve oplossingen van Hauff Technik wordt dit opgelost.

Batenburg Energietechniek is per 2021 distributeur van Hauff-Technik in Nederland. De producten van Hauff-Technik, zoals bijvoorbeeld de doorvoeringen, sluiten perfect aan bij de vele andere energie technische oplossingen van Batenburg Energietechniek. Zo heeft Hauff Techniek ook meerdere non-electric oplossingen speciaal voor de waterwereld.

Non-electric doorvoering GKD / Schakelketting

De combinatie van een geoptimaliseerde boutgeometrie, het speciale rubber en Hauff glijmiddel verzekert dat de schakelketting al na 1 keer aandraaien dicht blijft. Uw voordeel: geen wachttijd en herhaald aandraaien is niet nodig. Dit betekent tijdwinst voor u.

Deze uitbreiding van ons pakket zorgt ervoor dat wij een nog bredere oplossing kunnen aanbieden aan onze klanten binnen de energiedistributie en verder. Dit maakt dat wij samen met u in staat zijn u hele leidingtraject en kabeltraject in de juiste banen te geleiden.

Voordelen van de GKD / schakelketting

• geïntegreerde draaimomentcontrole – geen momentsleutel nodig

• natrekken niet nodig

• moeren ingegoten in de drukplaat, hierdoor geen losse onderdelen

• hoog kwaliteitsrubber in EPDM of NBR

• alle metalen delen vervaardigd uit hoge kwaliteit roestvrij staal V4A (AISI 316L)

• geoptimaliseerde geometrie

• dicht tot 5 bar getest door Lloyds register

• gemaakt in Duitsland en dus van degelijke kwaliteit

Oplossingen van Hauff-Technik

De innovatieve oplossingen van Hauff-Technik garanderen absolute dichtheid, efficiënte economische toepassing, gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid in elk type gebouw. Met deze oplossingen beschermen wij gebouwen tegen binnendringend water, gas, brand, vuil en ongedierte.

De modulaire dichting GKD van Hauff-Technik is de ideale dichting voor buizen in kernboringen of doorvoerbuizen. Met deze slimme oplossingen bouwen wij aan de toekomst van onze klanten.

Sitemap