Brighter tomorrow

As a technical service provider, we can realise enormous environmental benefits for and together with our clients. In the energy transition, for instance, we are already making great strides for our clients with EV charging infrastructure. Within the field of installation technology, energy savings and CO2reduction in new buildings and renovations are a standard part of the contracts. In all our projects, we work to realise environmental benefits wherever possible.

Energiedistributie
We realiseren de stroomvoorziening van hoogspanning tot laagspanning voor energienetwerken én industrie en utiliteitsbouw. Op die manier maken we het elektriciteitsnet gereed voor de energietransitie.
Schoon binnenklimaat
Bij het ontwerpen en adviseren van een schoon binnenklimaat nemen we de belangrijke factoren zoals luchtverontreiniging en CO2 mee.
Waterstof
Door het gebruik van waterstof in een CV-installatie besparen we aardgas en dus CO2. Met deze slimme hybride oplossing ontwikkelen en zetten wij een belangrijke stap met waterstof in de energietransitie.
EV-laadinfrastructuur (oplaadstations voor elektrische voertuigen)
De engineering, het installeren en het onderhouden van EV-laadinfrastructuur worden door ons gerealiseerd. Onze serviceorganisatie zorgt voor een snelle, professionele ondersteuning en voor het uitvoeren van preventief onderhoud.
Energieopslag
We ontwikkelen oplossingen voor energieopslag om een optimale en efficiënte benutting van het netwerk te realiseren.
Zonne-energie
Op het gebied van elektrotechniek / energietechniek zorgen we voor veilige aansluitingen van PV-parken, vanaf de omvormers tot en met de aansluiting van de lokale netbeheerder.
Sitemap