Brighter tomorrow

Als technisch dienstverlener kunnen wij een enorme milieuwinst bereiken bij en samen met onze opdrachtgevers. In de energietransitie maken we met bijvoorbeeld EV-laadinfrastructuur al grote stappen mogelijk voor onze klanten. Binnen de installatietechniek maken energiebesparing en CO2 -reductie bij nieuwbouw en renovatie standaard al onderdeel uit van de opdrachten. Bij al onze projecten werken we, waar mogelijk, aan het realiseren van milieuwinst.

Energiedistributie
We realiseren de stroomvoorziening van hoogspanning tot laagspanning voor energienetwerken én industrie en utiliteitsbouw. Op die manier maken we het elektriciteitsnet gereed voor de energietransitie.
Schoon binnenklimaat
Bij het ontwerpen en adviseren van een schoon binnenklimaat nemen we de belangrijke factoren zoals luchtverontreiniging en CO2 mee.
Waterstof
Door het gebruik van waterstof in een CV-installatie besparen we aardgas en dus CO2. Met deze slimme hybride oplossing ontwikkelen en zetten wij een belangrijke stap met waterstof in de energietransitie.
EV-laadinfrastructuur (oplaadstations voor elektrische voertuigen)
De engineering, het installeren en het onderhouden van EV-laadinfrastructuur worden door ons gerealiseerd. Onze serviceorganisatie zorgt voor een snelle, professionele ondersteuning en voor het uitvoeren van preventief onderhoud.
Energieopslag
We ontwikkelen oplossingen voor energieopslag om een optimale en efficiënte benutting van het netwerk te realiseren.
Zonne-energie
Op het gebied van elektrotechniek / energietechniek zorgen we voor veilige aansluitingen van PV-parken, vanaf de omvormers tot en met de aansluiting van de lokale netbeheerder.
Sitemap