Onze strategie

Wij zijn trots om als mensen en bedrijf onderdeel te zijn van de toekomst. Daarom kijken wij naar de komende 100 jaar. Het creëren van een stabiele toekomst voor ons bedrijf, onze medewerkers én een gezonde wereld.

Wij voelen de verantwoordelijkheid om onze talenten in te zetten voor onze klanten om samen die toekomst mogelijk te maken. Als technisch dienstverlener staan we dagelijks klaar voor honderden opdrachtgevers in de industrie en infra. We automatiseren hun bedrijfsprocessen en stroomlijnen deze met slimme componenten. Zo helpen we ze om hun voorsprong te behouden. Nu en in de toekomst.

Onze visie komt dan ook samen in ons motto:

Smarter Focus.
Brighter Tomorrow.

Smarter focus.

Technologische ontwikkelingen gaan wereldwijd steeds sneller. Bijblijven stelt hoge eisen aan ondernemingen. Onderscheid maken tussen vluchtige hypes en blijvende toepassingen is cruciaal. Wij helpen opdrachtgevers met het maken van strategische keuzes en het praktisch toepassen van nieuwe technologieën. Denk daarbij aan het verbruik van minder resources en het reduceren van waste. 

Brighter tomorrow.

De wereld van morgen vraagt nú om het zetten van stappen. Bijvoorbeeld als het gaat om het verduurzamen van de leefomgeving, de voedselproductie, de klimaattransitie en de energietransitie. Als technisch dienstverlener creëren we milieuwinst door te innoveren; bij en samen met opdrachtgevers. Zo dragen we bij aan een duurzame wereld voor toekomstige generaties.

Onze hoog gekwalificeerde en ervaren Batenburgers onderscheiden zich door domeinkennis van klanten en door onze kernwaarden: intiem, creatief en energiek.

Wat wij bereiken 

Samen met onze klanten bereiken we het meeste om over 100 jaar ook nog een succesvolle samenleving te hebben. De grote uitdaging ligt in onze ogen bij het klimaat en de voedselvoorziening van onze groeiende wereldbevolking. 
Onze kracht ligt binnen het mogelijk maken van de energietransitie binnen verduurzaming en op het automatiseren van productieprocessen van voedsel en schoon drinkwater.


Lees hier meer over onze maatschappelijke betrokkenheid en doelen 

Slimme voedselproductie

Slimme voedselproductie

Met de Wageningen Universiteit ontwikkelden wij het programma ‘Plant empowerment’. Op basis van de fysiologie van planten is vastgesteld welke effecten het binnenklimaat in de kas heeft op het welbevinden en de groeisnelheid van planten. Nieuwe technieken, zoals goedkope draadloze sensoren die zijn gekoppeld aan het datanetwerk, stellen het microklimaat op de diverse plaatsen in de kassen vast. Dit microklimaat wordt vervolgens plaatsgebonden geoptimaliseerd, zodat planten optimaal groeien en de efficiency verder verbetert. 

Duurzame energie

Meer over ons

Lees meer over ons 

Sitemap