Mensen maken Batenburg 

Binnen Batenburg Techniek staan de medewerkers centraal. Zij zijn het belangrijkste kapitaal dat Batenburg Techniek onderscheidt. Zij maken het verschil in de langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

 

Focus op collega's 

Batenburg Techniek wil een aantrekkelijk werkgever zijn. Een organisatie waar je graag (voor) werkt. Verbonden met energieke mensen met passie en oog voor creatieve oplossingen. Alle teams werken met grote gedrevenheid, enthousiasme en betrokkenheid om doelstellingen te realiseren. Een open overlegstructuur, hechte en langdurige samenwerking en het streven naar de beste kwaliteit en service voor opdrachtgevers zijn daarbij kenmerkend.

Meer informatie?

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Batenburg Techniek staat midden in de maatschappij en neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Met initiatieven van de werkmaatschappijen streven wij ernaar om mensen uit verschillende groepen in de maatschappij een kans op de arbeidsmarkt te geven.

Batenburg Techniek is een organisatie met oog voor resultaten, prestaties en functioneren. Het beloningsbeleid voor de medewerkers is hierop afgestemd.
Balans in teams, in leeftijdsopbouw, capaciteiten en competenties zijn belangrijke aandachtspunten. Ook arbeidsomstandigheden, opleidingen, ontwikkeling en training, coaching en management development zijn belangrijke onderwerpen. Focus op de nieuwe generaties is essentieel om de stap naar morgen mogelijk te kunnen maken. Door nauwe samenwerking met opleidingsinstituten en een ruim aanbod aan stage- en afstudeerplaatsen zien we een continue instroom van nieuw, jong talent.

Duurzame inzetbaarheid 

Meer over ons

Lees verder over onze aanpak via de pagina's hiernaast.

Sitemap