Energiemanagement voor duurzaam vastgoed

In een snel veranderende wereld is het cruciaal dat uw bedrijf zich aanpast aan de nieuwe ontwikkelingen en klimaatwetgeving. Maar wat is energiemanagement? Hoe begint dit proces en wanneer kan uw bedrijf als ‘’Paris Proof’’ worden beschouwd? Bekijk de video. 

Batenburg, partner in data-gedreven vastgoed

Batenburg begrijpt de essentie van het maximaliseren van de potentie van een gebouw. Wij streven niet alleen naar toekomstbestendigheid, maar ook naar directe voldoening van de behoeften van gebruikers, bedrijfsdoelen en wet- en regelgeving. Denk aan energiemonitoring, energiebesparing, duurzaamheid, veiligheid, kostenbesparing, financiële transparantie en comfort. Wij hebben de expertise in huis om elke uitdaging op het gebied van gebouwinstallaties en -beheer aan te pakken, waarbij we groot durven te denken: wat gisteren niet mogelijk was, kan vandaag wel.

Integrale aanpak om "Paris Proof" te worden in het

data-gedreven tijdperk

Wat houdt 'Paris Proof' in en hoe verlaagt u zo effectief mogelijk uw CO2-uitstoot? Het vereist een integrale aanpak voor het verlagen van uw elektriciteit-, gas- en waterverbruik. Batenburg helpt u met het slim inzetten van technologieën en voorziet u van pragmatisch advies, Batenburg beschikt over de kennis om u effectief te ondersteunen.

Transformatie naar 'Smart Buildings' 

Batenburg stuurt een nieuwe generatie slimme gebouwen aan, waar we keuzes maken op basis van data. Door IoT-oplossingen te implementeren en deze data te analyseren, optimaliseren we effectief uw energiestromen en binnenklimaat. Het optimaliseren van deze aspecten voegt waarde toe voor alle stakeholders. 

Meer informatie?

Wat wij doen

Meer informatie?

Bij Batenburg zien we uw gebouwen als dynamische plekken waar mensen samen komen, ideeën uitwisselen en waarde creëren. Met onze technologieën kunt u data-gestuurde beslissingen nemen die waarde toevoegen aan uw vastgoed en u helpen uw doelstellingen te bereiken. Wilt u ook weten wat Batenburg voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier. 

Vraag meer informatie aan

Waar hebben wij dit toegepast?

Sitemap