Batenburg Techniek in top tien bedrijven beste reputatie in de bouw

 

VolkerWessels, Dura Vermeer en Heijmans hebben van de vijftig grootste bouwbedrijven en twintig grootste installatiebedrijven van Nederland de beste reputatie. Ze krijgen de hoogste rapportcijfers van bedrijven waar ze mee samenwerken. Wij zijn er trots op dat wij zijn terug te vinden op plek 7.

Dat blijkt uit de Reputatiemonitor van Cobouw en USP, die gebaseerd is op onderzoek onder ruim zevenhonderd ondernemingen in de bouwsector. De geënquêteerden zijn opdrachtgevers zoals corporaties, projectontwikkelaars, overheden, beleggers, maar ook onderaannemers, toeleveranciers, ingenieursbureaus, architecten en andere aan de bouw gelieerde beroepen. De bedrijven waarmee de vijftig grootste bouwers en twintig grootste installateurs samenwerken, zijn gevonden via Cobouw Bouwberichten, een grote database met informatie over bouwprojecten.

Het is voor het eerst dat van de Cobouw50-bedrijven een dergelijk reputatieonderzoek is gedaan. Bij het onderzoek wordt onder andere gekeken naar de naamsbekendheid, het imago en de tevredenheid bij het samenwerken. Ook wordt het vertrouwen in het bedrijf en de mate waarin het zich onderscheidt gemeten. Het gemak van zaken doen met het bedrijf wordt ook met cijfers uitgedrukt, net als de waarschijnlijkheid dat het bedrijf aanbevolen wordt.

Top 10 reputatie

Dit is de top 10 van bouwbedrijven met de beste reputatie in de bouw:

  1. VolkerWessels
  2. Dura Vermeer
  3. Heijmans
  4. BAM
  5. TBI
  6. Trebbe
  7. Batenburg Techniek
  8. Nijhuis
  9. Boskalis
  10. Plegt-Vos

Innovativiteit

Dura Vermeer, TBI, VolkerWessels en Plegt-Vos worden in de sector geassocieerd met innovativiteit. Trebbe, Dura Vermeer, TBI en Batenburg Techniek worden in de markt gezien als bedrijven met de meeste carrièrekansen voor zowel mannen als vrouwen.

(bron: cobouw.nl)

Sitemap