Batenburg Techniek verkoopt activiteiten voor PCB productie

Nieuws

Batenburg Techniek verkoopt activiteiten voor PCB productie

Batenburg Techniek kondigt de verkoop aan van haar activiteiten voor PCB productie aan MACH technology. Deze strategische partner is gespecialiseerd in de productie van printplaten (PCB's). Deze stap markeert de ontwikkeling in de voortdurende focus van Batenburg Techniek op Automation en Electrification.

De beslissing om het bedrijfsonderdeel onder te brengen bij MACH is zorgvuldig overwogen. Een belangrijke factor in deze beslissing was de toekomstige ontwikkelingsrichting van beide organisaties en de match tussen de bedrijfsculturen. De nieuwe partner brengt niet alleen uitgebreide expertise in elektronica ontwikkeling mee. Maar ook een sterke positie in de sector en een visie die naadloos aansluit bij de waarden en doelstellingen van Batenburg Techniek.

Toekomstige groei
De nieuwe eigenaar van deze specialistische activiteiten staat bekend om haar geavanceerde productiefaciliteiten voor PCB-productie. Deze transitie biedt een solide basis voor verdere groei en ontwikkeling van de elektronica activiteiten waarbij de focus op kwalitatieve elektronica en technologische vooruitgang centraal blijft staan.

Toelichting van Ralph van den Broek, CEO van Batenburg Techniek:
CEO Batenburg Techniek, Ralph van den Broek: “Met deze transactie vinden wij voor Batenburg Industriële Elektronica een mooi huis bij MACH technology. Daarmee worden de groeikansen van de onderneming geborgd. De bedrijfsculturen sluiten mooi op elkaar aan en werknemers kunnen er hun talenten verder ontwikkelen. Met de verkoop van de activiteiten versterken wij onze focus op de kernactiviteiten in Automation en Electrification. Dit stelt ons in staat om onze expertise te concentreren op technologische oplossingen en diensten.

Focus
Met de verkoop van de activiteiten versterkt Batenburg Techniek haar focus op de kernactiviteiten in Automation en Electrification. Deze strategische oriëntatie stelt Batenburg Techniek in staat om haar expertise te concentreren op technologische oplossingen en diensten binnen de industrie en infrastructuur.

Binnen de ontwikkeling van slimme apparaten en oplossingen helpt Batenburg Applied Technologies onze klanten in de maakindustrie. Met ons Center of Expertise brengen we engineering, productontwikkeling en logistieke ondersteuning bij elkaar en jagen zo vernieuwing aan. 

Over Batenburg Techniek   
Batenburg Techniek is een technologie bedrijf met impact. Samen werken we met circa 1.300 medewerkers aan een veilige, schone en gezonde toekomst door bestaande technologie te verbeteren en nieuwe technologie mogelijk te maken. Daarbij ligt de focus op Automation & Electrification voor de industrie en infrastructuur.

Lees meer over onze focus 

Ga verder naar MACH technology

Sitemap