Bouw mee aan de energietranstie met Batenburg op Solar Solutions 2023

 

Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart 2023 neemt Batenburg Techniek deel aan vakbeurs Solar Solutions International in Expo Greater Amsterdam. Bezoek ons hier op stand J21, J20! Of neem woensdag 15 maart deel aan onze netwerkborrel!

Batenburg op de Solar Solutions

Haal het maximale uit uw e-infrastructuur en de ontwikkelingen die de energietransitie met zich mee brengt. Ontwikkel samen met ons tijdens de beurs uw smart-grid voor een optimale duurzame energiestructuur.

Wij leveren uw e-infrastructuur door een combinatie van energieopslag, compact- en inkoopstations, busbar, inverterstations, laadinfrastructuur en beveiligingsoplossingen. Wij leveren de juiste kabelgarnituren en doorvoeringen om een veilige koppeling met het energienet te realiseren.

Zoekt u een totaaloplossing? Dan zijn wij ook in staat om uw e-infrastructuur te installeren en te beveiligen met camerabeveiliging. Zo kunt u snel na montage in bedrijf en bouwen aan de energietransitie.

De grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. In de razendsnel veranderende solar-sector is het belangrijk toekomstbestendig te blijven. Met meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen biedt Solar Solutions International alles wat nodig is om mee te gaan in deze extreem dynamische markt.

Twee beurzen, één locatie

Gelijktijdig met Solar Solutions International vindt Duurzaam Verwarmd plaats, de nationale vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken. Zo kunt u zich in een klap laten informeren over zowel duurzame energieopwekking als verwarming.

Komt u bij ons langs op stand J21, J20? Graag bieden wij u een gratis ticket aan via https://www.solarsolutions.nl/partner/batenburg

Openingstijden:

Bezoek ons tijdens Solar Solutions International en neem deel aan ons programma:

  • 14 Maart 10:00-17:00:  Batenburg Stand J20 & J21
  • 15 Maart: 10:00-17:00: Batenburg Stand J20 & J21 en bezoek om 15u onze netwerkborrel!
  • 16 Maart: 10:00-17:00: Batenburg Stand J20 & J21

Locatie:

Expo Greater Amsterdam, Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen

Meer informatie:

www.solarsolutions.nl

Sitemap