Het boek voor jonge teamleiders

Onze mensen maken Batenburg. Verbonden met energieke mensen met passie en oog voor creatieve oplossingen. Alle teams werken met grote gedrevenheid, enthousiasme en betrokkenheid samen. Jonge teamleiders opleiden is daarbij essentieel. Ook buiten onze organisatie moedigen we jong talent aan.

Jelle van der Lugt

In 2019 kwamen wij in contact met Jelle van der Lugt, student Technische Bestuurskunde aan de Technische Universiteit Delft. Op 24 jarige leeftijd werd hij aangenomen als teamleider bij het Vattenfall Solar Team van de TU Delft. Aan hem de spannende taak om met een team studenten een zonneauto te bouwen, die tijdens een achtdaagse race in Zuid-Afrika de concurrentie weet te verslaan. Maar hoe doe je dat eigenlijk, leidinggeven aan een team?

Hij sprak hierover met Ralph van de Broek. Maar ook over verantwoordelijkheid in een grotere organisatie. Dit gesprek komt is terug te vinden in Jelle’s nieuwe boek Hét boek voor jonge teamleiders. In dit boek deelt Jelle zijn ervaringen en beschrijft hij zes zekerheden die hij heeft ontdekt om met overtuiging aan de slag te gaan als beginnend leidinggevende. Een korte quote van Ralph uit het boek:

Een korte quote uit het boek:

Meer informatie

Meer informatie over het boek? Neem contact op met Koos de Wilt (06 - 543 747 92) of Jelle van der Lugt (06 - 47 22 53 62) of bestel het boek direct:

Het boek voor jonge teamleiders

Sitemap