Ontmoet Batenburg op ESEF 2022

Van 30 augustus t/m 2 september 2022 is de Jaarbeurs in Utrecht het podium voor de totale maakindustrie tijdens ESEF Maakindustrie 2022! De ontwikkelingen in de maakindustrie volgen elkaar in razend tempo op. Hoe zorg jij dat je klaar bent voor de toekomst, hoe bereid je je voor op de steeds veranderende uitdagingen en hoe zorg je dat je alle vakkennis up-do-date houdt?

Batenburg Bevestigingstechniek en Batenburg Applied Technologies nodigen u graag uit voor een kop koffie en goed gesprek op onze stand, nummer 10.D010.

Maak kennis met onze specialistische kennis van bevestigingsmaterialen voor de kunststof- en plaatverwerkende industrie en automotive. Onze kracht is dat wij ook het logistieke proces verzorgen. Door onze samenwerking binnen de divisie met Batenburg Applied Technologies zijn we sterk in engineering, prototyping en productie gereed maken van producten. Samen bouwen we aan slimme oplossingen binnen de maakindustrie.

Live demo’s

Met een live demo van ons logistieke systeem Bright Bin ervaart u hoe we met ship-to-line systeem forse besparingen in uw productieproces realiseren. Batenburg Applied Technologies laten vanuit de expertisegebieden Decentrale IntelligentieWireless Modules en Thermal Management  zien hoe wij oplossingen bieden voor de vraagstukken van morgen. Er zijn een aantal mooie live demo's te zien van onze projecten.

Win een rit met BREKR

Nog een reden om onze beurs te bezoeken is dat je bij onze stand kans maakt op een rit voor twee op een BREKR. Hoe? Kom bij ons langs!

Gratis de beurs bezoeken

Als onze gewaardeerde relatie kunt u de beurs gratis bezoeken door gebruik te maken van onze registratielink. Registreer via onderstaande knop en ontvang een gratis e-ticket. 

Gratis aanmelden

 

Sitemap