Optimaliseer de teeltstrategie met Strategy Manager

Strategy Manager by Letsgrow.com

Een nieuwe tool die telers zal helpen om eenvoudig teeltstrategieën te maken en een duidelijk overzicht creëert van de verschillende scenario’s. Wij geven de klant flexibiliteit in dit proces zonder dat men veel tijd kwijt is aan deze puzzels.

Met trots kondigt LetsGrow.com haar nieuwste release aan: Strategy Manager, die bedrijven helpt de juiste teeltstrategie te maken op basis van hun doelstellingen. Strategy Manager begeleid de teler bij het omzetten van  de jaarlijkse strategie naar de juiste streefwaarden voor temperatuur, belichting, productie en meer. Daarnaast helpt de Strategy Manager om een eenvoudig en duidelijk overzicht van verschillende teeltstrategieën te creëren.
 
Een van de vele voordelen van de Strategy Manager is dat huidige klanten van LetsGrow.com hun kasgegevens, teeltstrategie en persoonlijke dashboards allemaal op één plek beschikbaar hebben.

Wanneer men geen klant is van LetsGrow.com, of een nieuwe locatie wilt toevoegen, dan heeft LetsGrow.com ook een oplossing. LetsGrow.com verzamelt de buitengegevens van de (nieuwe) locatie en men kan direct aan de slag. Als men gewas- of klimaatgegevens beschikbaar heeft die nog niet in LetsGrow.com staan, kunnen onze collega’s ervoor zorgen dat deze beschikbaar komen om te gebruiken in de strategie.

Andere voordelen die de Strategy Manager de teler te bieden heeft zijn onder andere: slimme berekeningen maken met eigen historische gegevens die de strategie personaliseren, gemakkelijk verschillende scenario's maken, deze vergelijken en de meest optimale kiezen.

Bij de ontwikkeling van nieuwe LetsGrow.com producten spelen klanten een grote rol. Een van de klanten die geholpen heeft bij de ontwikkeling van de Strategy Manager is Vereijken Kwekerijen. Ted Claessen, Interne Adviseur bij Vereijken Kwekerijen: “Wij vinden Strategy Manager een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing om vooraf te gebruiken bij het opstellen van streefwaarden voor zowel de teelt- als de belichtingsstrategie. Je kunt in Strategy Manager efficiënt en snel historische gegevens gebruiken, meerdere scenario's maken en vergelijken. De resulterende strategie (streefwaarden) is eenvoudig te koppelen aan het MyLetsGrow dashboard.”

Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn (8 - 10 februari) kon men al kennismaken met de Strategy Manager. Ook tijdens HortiContact staat het team van LetsGrow.com klaar om u alles te vertellen. Bezoek onze stand C120.

Over LetsGrow.com

LetsGrow.com is ruim twintig jaar geleden opgericht als een spin-off van Wageningen University & Research (WUR). Via haar dataplatform MyLetsGrow leveren zij slimme data gedreven oplossingen voor telers, adviseurs en investeerders wereldwijd. Met behulp van de nieuwste technieken zoals vision en Artificial Intelligence krijgen we inzicht in het meest optimale teeltproces en vinden we de missing link in een teeltstrategie. Onze specialisten trainen telers wereldwijd om het maximale uit de teelt te halen met behulp van data. Allemaal met maar één doel: het optimaliseren van hun resultaten. www.letsgrow.com.

Sitemap