Solar Solutions International 2022

 

Op 12, 13 en 14 april aanstaande zijn wij met een stand aanwezig op de vakbeurs Solar Solutions International in de Expo Haarlemmermeer (nabij Schiphol Airport).  Wij nodigen u graag uit voor een koffie en een goed gesprek op onze stand J21, J22.

Focus op een slimme e-infrastructuur

Op onze stand presenteren we de e-infrastructuur voor uw PV oplossingen. Haal het maximale uit uw PV installatie met een slimme en veilige e-infrastructuur. Batenburg levert uw e-infrastructuur door een combinatie van energieopslag, compact- en inkoopstations, busbar en inverterstations. Wij leveren de juiste garnituren en doorvoeringen om een veilige koppeling met het energienet te realiseren. Zoekt u een totaaloplossing? Dan zijn wij ook in staat om uw e-infrastructuur te installeren. Zo kunt u snel na montage in bedrijf en bijdragen aan de energietransitie.

Seminar

Op donderdag 14 april vindt er een seminar plaats van onze collega Matthias Giller van onze partner Intillion. Hij zal tijdens dit seminar dieper ingaan op de kennis die zij hebben opgedaan in de Duitse markt voor energieopslag en wat wij hier in Nederland daarvan kunnen leren. Dit seminar zal plaats vinden tussen 12:45 uur en 13:05 uur in seminarruimte 2.

Gratis de beurs bezoeken

Als onze gewaardeerde relatie kunt u de beurs gratis bezoeken door gebruik te maken van onze invitatiecode (t.w.v. € 75,- excl. btw). Door te registreren via onderstaande knop en daar onze code BATENBURG in te vullen ontvangt u gratis e-tickets. 

                                                                                                 

  REGISTREREN  

Wat is Solar Solutions?

Solar Solutions International is de grootste zonne-energie vakbeurs van Noordwest Europa en is geopend voor publiek op dinsdag 12 april van 10:00 – 18:00 uur, woensdag 13 april van 10:00 – 18:00 uur en op donderdag 14 april van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie over de beurs, seminars, innovaties en over de route en bereikbaarheid vindt u op www.solarsolutions.nl

Sitemap