Commissioning van ABB laders voor Qbuzz

Clean Energy

Vervoermaatschappij Qbuzz werkt samen met Batenburg Techniek aan een 100% elektrische toekomst in 2030. Batenburg Techniek focust zich niet alleen op de levering en installatie, maar ook op de commissioning van de ABB laders voor de elektrische bussen van Qbuzz.

Batenburg Installatietechniek heeft gezorgd voor de commissioning van 62 ABB depotladers in Groningen en Drenthe. Dankzij de samenwerking tussen Batenburg installatietechniek en ABB zijn de laders aan de hand van het ABB commissionings document in bedrijf gesteld en zijn er diverse testsessies en eindcontroles uitgevoerd.

Leveren, operationaliseren en in stand houden

Leveren, operationaliseren en in stand houden

Batenburg Installatietechniek heeft service engineers een opleiding laten volgen, zodat zij de commissioning van de ABB laadinfrastructuur kunnen uitvoeren. Hiermee is Batenburg Installatietechniek éen van de eerste bedrijven waarbij de levering tot en met het operationaliseren van de laad infrastructuur voor de klant geheel intern geregeld kan worden. Dit zorgt ervoor dat de klant zich volledig kan focussen op de implementatie van elektrische bussen binnen de concessie.

Het is voor Qbuzz, ABB en Batenburg Installatietechniek van uiterst belang om de hoogst mogelijke beschikbaarheid van de laadinfrastructuur te waarborgen. Daarom verzorgen wij de komende negen jaar het servicebeheer en onderhoud van de laadinfrastructuur.

100% elektrisch rijden
Sitemap