Wat is Young Batenburg?


Als young professional bij Batenburg ben je automatisch verbonden aan Young Batenburg; hét netwerk voor en door young professionals van Batenburg. Young Batenburg organiseert jaarlijks meerdere activiteiten voor young professionals tot 35 jaar, zodat zij een netwerk kunnen opbouwen, waardevolle ervaringen kunnen opdoen en nieuwe samenwerkingen kunnen aangaan. Denk bijvoorbeeld aan masterclasses over technische en soft skills, interessante sprekers, projectbezoeken of teamactiviteiten. Naast leuke activiteiten is Young Batenburg ook een klankbord voor de directie. Hieronder vindt je meer informatie over de voorgaande en aanstaande Young Batenburg activiteiten.

Meer informatie?

Het eerst volgende event: De Batenburg alleskunner | Woensdag 5 juli

Het eerst volgende event: De Batenburg alleskunner | Woensdag 5 juli

Hi alleskunner!

Het is tijd om je veelzijdigheid te laten zien! Wij nodigen je met veel plezier uit voor de Batenburg Alleskunner, een spannende dag vol uitdagingen en teamwork. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden waarin teams het tegen elkaar opnemen in 10 verschillende spelrondes.

Op 5 juli verwelkomen we je graag in Ridderkerk, waar de competitie zal losbarsten. We hebben een gevarieerd programma samengesteld, waarbij elk spel een andere vaardigheid en een andere uitdaging vereist. Het wordt een dag vol avontuur en plezier.

Uiteraard zorgen we ervoor dat je gedurende de dag niets tekortkomt. Tijdens de lunch serveren we heerlijk hapjes om je energie aan te vullen en je teamgeest te versterken. Na afloop van de spelrondes is er ook een gezellige borrel waar je kunt ontspannen en de ervaringen van de dag kunt delen met je medespelers.

Ga de uitdaging aan en neem deel aan deze geweldige dag. Trek comfortabele kleding aan en bereid je voor op een dag vol competitie, vriendschap en plezier. Laat ons zo snel mogelijk weten of je aanwezig kunt zijn, zodat we alle nodige voorbereidingen kunnen treffen. Aanmelden voor 30 juni.

Laat weten of je erbij bent via onderstaand formulier!

In een notendop:
Wat: Young Batenburg
Waar: Scheepmakerstraat 23, Ridderkerk
Op het terrein van De Kreek Transport
Wanneer: 5 juli 2023  van 11.30 - 17.00 
Deadline aanmelding: 30 juni 
Wie: Jij natuurlijk!

Aanmelden Young Batenburg event 5 juli

Registreren

Aanmelden Young Batenburg 5 juli

Voor- en achternaam

Werkmaatschappij: bv. Batenburg Beenen

Allergieën of dieetwensen

Aftermovie Perron 038 | 23 maart 2023


 

The Green Village 

Woensdag 12 oktober 2022 zijn de Young Batenburgers ontvangen op ‘The Green Village’ naast de TU Delft. Bij The Green Village worden de nieuwste innovatieprojecten in duurzame technologie geshowcased. Hier kregen wij een rondleiding langs onder andere de thema‘s ‘Duurzaam bouwen & renoveren’ en ‘Toekomstige energiesystemen’.

Na de tour wandelden we (20 min) met ze alle naar ‘Mooi Boules’ een foodhal/speeltuin voor volwassen, om volledig ons gang te gaan. Eten, drinken en spelletjes spelen.

Organisatie

Organisatie

De activiteiten van Young Batenburg worden georganiseerd door young professionals werkend bij verschillende Batenburg bedrijven. De organisatie wisselt ieder jaar. Lijkt het je leuk om mee te helpen, stuur dan een berichtje! Dit jaar vormen de onderstaande Batenburg medewerkers de organisatie. 

 • Annebel Verbaan: Batenburg Installatietechniek - Rotterdam
 • Bart Vierstra: Batenburg Digit
 • Ben Zwerink: Batenburg Bellt
 • Dario Boerlage: Batenburg Applied Technologies
 • Dennis Ophof: Batenburg Techniek
 • Dion Bartelen: Batenburg IAS
 • Frank Lammers: Batenburg Beenen
 • Ilva Stijnen: LetsGrow.com
 • Lars Kerkhof: Hoogendoorn Growth Management
 • Thomas Hooijman: Batenburg Techniek
 • Wilma Roseboom: Batenburg Bevestigingstechniek


Impressie van onze activiteiten:

Zeilcompetitie   Batenburg Beenen Education Fair      Data Intelligence lezingen
Zeilcompetitie Batenburg Beenen Education Fair Data Intelligence lezingen

 

Aftermovie 12 oktober 2022

 

 

Sitemap