Zonne-energie

Zonnepanelen hebben een steeds groter aandeel in de elektriciteitsbehoeften van Nederland. Batenburg verzorgt veilige aansluitingen op het gebied van elektrotechniek en energietechniek met kennis en ervaring. Dit doen wij vanaf de omvormers (laagspanning 400V-800V) tot en met de aansluiting van de lokale netbeheerder (10kV-33kV).

Batenburg focust daarbij op het ontwerpen, realiseren en langdurig onderhouden van elektrische installaties t.b.v. zonnestroomsystemen op daken, carports, velden en drijvende opstellingen. Dit doen wij voor ontwikkelaars van zonnestroomsystemen, EPC'ers en eigenaren van bijvoorbeeld de grond of het dak.

"We zijn graag in een vroeg stadium betrokken bij projecten zodat we samen met onze klanten kunnen werken aan een optimaal ontwerp. Zo kijken we samen naar een goede verdeling tussen middenspanning en laagspanning om daarmee de kosten zo laag mogelijk te houden. Ons doel hierin is om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten."

 

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor onze diensten voor PV of gewoon meer informatie?

Neem contact op
PV oplossingen
Transformatorstations

Transformatorstations

Batenburg Installatietechniek verzorgt de e-infrastructuur voor duurzame energieoplossingen, zoals zonne-energie. Onze transformatorstations vormen de behuizing van installaties, transformatoren of een technische ruimte waar datakasten in opgeslagen worden.

Prefab, maar duurzaam

Onze transformatorstations zijn prefab en bieden vrijwel altijd een maatwerkoplossing voor netbeheerders, industriële bedrijven en/of de tuinbouwsector. Ook zijn ze dikwijls terug te vinden in stedelijk gebied.

Lees meer

Inverterstation

Gerelateerde projecten

Bekijk onze projecten
Sitemap