Connecting nature and technology met IIVO

Consumption and Production

Hoogendoorn Growth Management heeft in oktober haar grootste innovatie tot op heden gelanceerd: IIVO. Niet gewoon een nieuwe alles-in-één procescomputer, maar veel meer dan dat. IIVO is een ‘next level’ klimaatcomputer.


IIVO biedt slimme technologieën voor de bedekte teelt. Een combinatie van slimme software en geavanceerde hardware. Dit werkelijk unieke systeem is in staat elke kas te monitoren en aan te sturen. Hierdoor kan men meer telen, van een hogere kwaliteit met minimaal gebruik van natuurlijke bronnen. Met zelflerende sturingen en geïntegreerde veiligheid, is dit de toekomst van tuinbouw.

IIVO monitort constant en consistent alle aspecten van de kas, inclusief de klimaatcondities, het watermanagement en het energiemanagement. Maar het systeem kan zo veel meer. Het systeem verzamelt en archiveert data om een compleet, holistisch overzicht van de kascondities te creëren. IIVO kan daarmee ingezet worden als een geavanceerde besturingscomputer om de specifieke behoeften van het gewas op elk moment vast te stellen.

Klik hier voor meer informatie over IIVO.

Sitemap