Ontdek de energie van morgen met Batenburg op Solar Solutions 2024

Nieuws
Solar Solutions Amsterdam

 

Op dinsdag 19 t/m donderdag 21 maart 2024 is Batenburg aanwezig op de vakbeurs Solar Solutions in de Expo Greater Amsterdam. Bezoek ons hier op stand J24, J25. Of neem woensdag 20 maart deel aan onze netwerkborrel!

Batenburg op de Solar Solutions

Haal het maximale uit uw PV installatie met een slimme en veilige energie-infrastructuur. Batenburg levert uw energie-infrastructuur door een combinatie van energieopslag, compact- en inkoopstations, energiemonitoring en laadoplossingen voor e-mobility. Wij leveren de juiste kabelgarnituren en doorvoeringen om een veilige koppeling met het energienet te realiseren.

Zoekt u een totaaloplossing? Dan zijn wij ook in staat om uw energie-infrastructuur te installeren en te beveiligen. Zo kunt u snel na montage in bedrijf en bouwen aan de energietransitie.

De grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa

Solar Solutions Amsterdam is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. In de razendsnel veranderende solar-sector is het belangrijk toekomstbestendig te blijven. Met meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen biedt Solar Solutions Amsterdam alles wat nodig is om mee te gaan in deze extreem dynamische markt.

Gratis de beurs bezoeken

Komt u bij ons langs op stand J24, J25? Graag bieden wij u een gratis ticket aan (t.w.v. € 75,- excl. btw) via https://www.solarsolutions.nl/partner/batenburg. Vul bij het registreren onze code BATENBURG in en ontvang gratis uw e-ticket.

Openingstijden:

Bezoek ons tijdens Solar Solutions Amsterdam en neem deel aan ons programma:

  • Dinsdag 19 maart om 10:00-17:00 uur: Batenburg Stand J24 & J25
  • Woensdag 20 maart om 10:00-17:00 uur: Batenburg Stand J24 & J25 en bezoek om 15:00 uur onze netwerkborrel!
  • Donderdag 21 maart om 10:00-17:00 uur: Batenburg Stand J24 & J25

Locatie:

Expo Greater Amsterdam, Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen

Meer informatie:

www.solarsolutions.nl

Meer nieuws?

Sitemap