Solar Solutions International 2021

 

Op 28, 29 en 30 september aanstaande zijn wij met een stand aanwezig op de vakbeurs Solar Solutions International in de Expo Haarlemmermeer (nabij Schiphol Airport).

Wij  zouden het zeer op prijs stellen als u ons komt bezoeken op onze stand. Wij nemen graag de tijd voor u. 

Op onze stand presenteren we de e-infrastructuur voor uw PV oplossingen. Haal het maximale uit uw PV installatie met een slimme en veilige e-infrastructuur. Batenburg levert uw e-infrastructuur door een combinatie van compact- en inkoopstations, busbar, inverterstations en zelfs energieopslag. Wij leveren de juiste garnituren en doorvoeringen om een veilige koppeling met het energienet te realiseren. Zoekt u een totaaloplossing? Dan zijn wij ook in staat om uw e-infrastructuur te installeren. Zo kunt u snel na montage in bedrijf en bijdragen aan de energietransitie.

Als onze gewaardeerde relatie kunt u de beurs gratis bezoeken door gebruik te maken van onze invitatiecode (t.w.v. € 75,- excl. btw). Door u te registreren via https://www.solarsolutions.nl/voor-bezoekers/tickets/registreer-nu/ en daar onze code BATENBURG in te vullen ontvangt u gratis e-tickets.

Solar Solutions International is de grootste zonne-energie vakbeurs van Noordwest Europa en is geopend voor publiek op dinsdag 28 september van 10:00 – 18:00 uur, woensdag 29 september van 10:00 – 18:00 uur en op donderdag 30 september van 10.00 tot 17.00 uur.


Meer informatie over de beurs, over de seminars, de innovaties en over route en bereikbaarheid vindt u op www.solarsolutions.nl.

Sitemap