Energieopslag

Energieopslag voor ev-laden en e-mobiliteit maken deel uit van een ecologische en duurzame toekomst. De parkeerplaatsen van hotels, supermarkten en parkeergarages staan ​​steeds vaker vol met elektrische voertuigen. Ook bedrijfswagenparken maken steeds meer gebruik van elektriciteit. Nu is het aan jou om de essentiële EV-laadapparatuur te leveren en een EV-laadinfrastructuur op te bouwen. Maar de noodzakelijke netwerkuitbreiding is tijd- en kostenintensief.

Batterijen voor laadinfrastructuur
Optimaliseer het gebruik van uw PV systemen

Optimaliseer het gebruik van uw PV systemen

De prijzen voor batterijopslag dalen – energieopslag bij bijvoorbeeld parkeergarages of landbouw neemt toe. Voor bedrijven, garages en boerderijen met zonnepanelen zijn er manieren om het eigen verbruik te verhogen en stijgende stroomprijzen te vermijden. Met de nieuwe back-up power-functie zijn ook uw belangrijkste systemen betrouwbaar beschermd.

"Wees onafhankelijk van stijgende elektriciteitsprijzen, bespaar op dure netaansluitingskosten en vermijd belastingspieken."

Energieopslag in de landbouw
Energieopslag in parkeergarages

Energieopslag in parkeergarages

Een garage die PV combineert met laadoplossingen loopt tegen belastingspieken aan. Een uitbreiding van het net om dit op te vangen is niet altijd wenselijk, mogelijk of heel erg kostbaar. Met energieopslagsystemen vang je deze pieken op en hergebruik je de stroom wanneer de vraag het grootst is.

Sitemap