Smarter focus

Elke dag richten wij ons op het slimmer, efficiënter, veiliger en duurzamer maken van de productie, teelt en vastgoedexploitatie van onze klanten. Dat doen wij door slimmere producten te leveren, te installeren en door hoogwaardige software te ontwerpen om processen en systemen te besturen. Denk daarbij aan digital twins, predictive maintenance en augmented en virtual reality-oplossingen. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers, partners, universiteiten, hogescholen en researchinstellingen maken wij de nieuwste technologieën praktisch toepasbaar. Hiernaast laten we een greep uit onze toepassingen zien die wij realiseren binnen de industrie.

Software implementatie
De ontwikkeling, implementatie en aansluiting van DSC, PLC SCADA, MES/MOMS oplossingen zijn ons specialisme. We werken vanuit drie terreinen:
- process automation
- process information
- factory automation
Service & onderhoud
We leveren 24/7 support en dragen zorg voor een juiste migratie van verouderde systemen om zo bestaande processen te behouden.
Predictive maintenance
Met slimme sensoren en metingen weten we stilstand en hoge kosten te voorkomen. Energiemonitoring en thermal management dragen hieraan bij.
Robotisering
We werken aan de productieautomatisering van onze klanten om zo veilig én op afstand werken te introduceren of verder te implementeren en te verfijnen.
Digital twin
Met het maken van digitale replica’s testen en creëren we zorgvuldig complete processen en systemen. Hierdoor worden de veiligheid en slagingskans een stuk groter.
Consultancy
Met steeds hogere eisen aan de productieprocessen ondersteunen we klanten bij machine- en explosieveiligheid, cybersecurity en projectmanagement.
R&D
Voor klanten ontwikkelen we virtual- en augmented reality oplossingen en werken we met data- en informatie-tracking. We trainen operators zodat ze de systemen onder de knie hebben voor ingebruikname.
Sitemap