Duurzame E- en W-installaties voor Flamco Almere

Clean Energy

Het gebouw van Flamco in Almere is genomineerd voor het duurzaamste gebouw van de wereld. Dit mede dankzij de duurzame E- en W- installaties geïnstalleerd door Batenburg Installatietechniek en de efficiënte energiedistributie d.m.v. railkokers verzorgd door Batenburg Energietechniek. Leer meer over onze werkwijze in de video hierboven.

Het nieuwbouwplan van Flamco omvat 33.788 m2 bedrijfscomplex met productieruimte, kantoorruimte over twee lagen en logistieke ruimte met laad- en loskuil. Alle techniek in de nieuwbouw met uiteraard producten van Flamco zelf wordt volop in het zicht geplaatst, zodat het bedrijf haar eigen producten en toepassingen goed kan presenteren in de nieuwe huisvesting. 

De nominatie voor duurzaamste gebouw van de wereld wordt als erkenning gezien van onze visie bij Batenburg om gezamenlijk te werken aan een duurzame toekomst voor onze klanten. Het is dan ook een eer om als totaalleverancier te mogen dienen voor dit mooie project. 

Elektrotechnische, klimaat- en beveiligingsinstallaties

Batenburg Installatietechniek levert en onderhoudt elektrotechnische, klimaat- en beveiligingsinstallaties. Dankzij specialisatie in veiligheidstechniek, klimaatinstallaties en service, beheer & onderhoud, helpen zij veel klanten in de utiliteitsbouw met een veilige, duurzame en meer efficiënte exploitatie.

Railkokersystemen

Batenburg Energietechniek levert componenten en systemen die worden toegepast in het electriciteits-distributienetwerk: van de energieopwekking tot aan de lokale aansluiting, zoals bijv. railkokers, transformatorstations. Onze energie-technische oplossingen leveren wij aan Transmissie-(TSO) en Distributie- (DSO)-netwerkbedrijven en opdrachtgevers in de markten Solar, E-mobility, E-infrastructuur, Openbaar vervoersbedrijven en Wind.

Sitemap