Parkeergarage in Scheveningen

Oplevering Parkeergarage in Scheveningen

Na jaren voorbereiding en een jaar bouwtijd kunnen we delen dat de nieuwe parkeergarage in Scheveningen succesvol is opgeleverd, in opdracht van Continental Car Parks.

💬 Kevin Rompa, Chefmonteur, deelt zijn ervaring:
"Het was een bijzondere ervaring om aan dit project in Scheveningen te werken. Het feit dat de garage straks volledig verdwijnt in het landschap maakt dat de mensen straks echt in de duin parkeren, dat maakt het toch wel extra bijzonder. De voltooiing geeft een gevoel van voldoening, versterkt door onze fijne samenwerking met onze onderaannemers en Continental Car Parks. Samen hebben we echt iets unieks neergezet." 

Projectdetails

• Technische Uitvoering: Batenburg heeft de verantwoordelijkheid gedragen voor de volledige elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties, inclusief verlichting, verdeelkasten, brandbeveiliging aansluiting van de laadpalen.
• Veiligheid en welzijn: Implementatie van een ventilatiesysteem met CO/LPG-detectie, wat in geval van een te hoog CO/LPG, de volledige garage kan ventileren middels drie reuze ventilatoren.

Bekijk meer van onze projecten

Sitemap