Zonne-energie

PV parken zijn veelal voorzien van onze producten. Wij leveren oa de compact- en inverter stations, uitbreiding wordt met toepassing van onze producten eenvoudig. Naast de stations verzorgen wij de combinatie van de juiste passende componenten om een ongestoorde montage mogelijk te maken, hierbij denken we aan de midden- en laagspanningsgarnituren, doorvoeringen als ook de zekeringen zodat u direct na montage in bedrijf kan en energie kan leveren. 

Bekijk hieronder hoe wij ons in hebben gezet om het Ampia Ziekenhuis van duurzame energie te voorzien:

Meer informatie?

Transformatorstations

Transformatorstations

Batenburg verzorgt de e-infrastructuur voor uw zonne-energie oplossing. Wij behuizen deze infrastructuur met onze transformatorstations. Uw e-infrastructuur kan bestaan uit een installatie, transformator of een technische ruimte waar datakasten in opgeslagen worden.

Lees meer

Railkoker
Omvormers

Omvormers

Duurzame energie vanuit zonnepanelen moet om worden gezet naar bruikbare stroom, dit gebeurt in de omvormers. Zonnepanelen leveren gelijkstroom (DC) en de omvormers zetten dit om in wisselspanning (AC). Door de juiste omvormers te selecteren kan er maximaal rendement uit het gegeneerde elektrische vermogen worden gehaald.

Inverterstation
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Dankzij de kwaliteit van de materialen kunnen zonnepanelen wel 25 tot 30 jaar meegaan. Vaak heeft u ook 20 tot 25 jaar garantie. Na 8 tot 10 jaar heeft u de investering van de zonnepanelen eruit. Dat betekent dat u 20 jaar gratis stroom kan hebben van de zonnepanelen.

Zie ook

Waterstof   

Aardwarmte   

e-Mobility   

Windenergie   

Power Quality   

Energieopslag   

Onze projecten

Sitemap