Duurzame Dinsdag live sessies

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen. Als bedrijf en groep collega’s maken we fantastische stappen om de verduurzaming vanuit onze kennis en kunde kracht bij te zetten. Dit willen wij graag met jullie delen!

kijk hier de live sessie terug 

 

 

Hoe werken wij aan een Brighter tomorrow?

Delen van kennis.

Tijdens de live sessies delen wij onze kennis en visie op het gebied van één van de aan ons gekoppelde SDG-doelstellingen. Elke sessie gaat een van onze experts inhoudelijk in op één van de onderwerpen.

Kick-off: 21 september.

Op 21 september geeft Ralph van den Broek de introductie tot de Duurzame Dinsdag live sessies. Daarmee trapt hij dit maandelijkse event op spectaculaire wijze af. 

Interactief! Stel vragen.

Een Brighter tomorrow behalen doen we samen. Daarom staat bij deze livesessies interactie centraal. Stel jouw vragen in de chat en discussieer met andere Batenburgers.

We trappen af met de Duurzame Dinsdag live sessies op dinsdag 21 september en deze zijn elke maand op deze pagina te bekijken. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over de SDG-doelstellingen die gekoppeld zijn aan de live-sessies en de specifieke data:

Kick-off | 21 september terugkijken  

Clean water | 19 oktober  

Zero hunger | 16 november  

Industry innovation | 14 december  

SDG doelstellingen

SDG doelstellingen

Binnen Batenburg Techniek voeren we veel projecten uit en ontwikkelen we nieuwe methoden om te werken aan het milieu en onze samenleving. We willen dit beter aangeven door dit te koppelen aan de SDG-categorieën die internationaal gebruikt worden.

Met zes geselecteerde categorieën omvatten we een groot deel van onze projecten. In 2020 is 58% van onze opbrengst gerelateerd aan de onderstaande zes SDG’s:

2. Geen honger
6. Schoon water
7. Betaalbare en duurzame energie
9. Industrie, innovatie en infrastructuur
11.Duurzame steden en gemeenschappen
12. Verantwoorde consumptie en productie

Heb jij een duurzaam initiatief?

En wil jij daar graag meer over vertellen? 

Laat het ons weten!

Mijn Duurzame Dinsdag initiatief:

Naam

Mijn initiatief

Meer weten over onze visie?

Onze strategie  

Maatschappelijk betrokken  

Smarter focus  

Brighter tomorrow  

Sitemap